На Рівненщині добудовують навчальний заклад (Фото)

03.01.2019 07:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Корнинську ЗОШ І-ІІІ ступенів чекає будівництво другого корпусу. Адже у 2018 році на добудову школи було виділено 3 мільйони гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Кошти вже спрямовані на будівельні роботи. Про це повідомляє Рівненська РДА.

null
Фото Рівненської РДА

«Така подія є вагомою для Рівненського району, адже передусім важливо забезпечити школярів комфортними умовами навчання», - каже голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

 

null
Фото Рівненської РДА

 

null
Фото Рівненської РДА


Корнинську ЗОШ І-ІІІ ступенів відкрили у 2017 році. Двоповерховий корпус добудували за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Тепер тут навчається більше 460 учнів. Та кількість школярів зростає ледь не щотижня, розповідає директор закладу Наталія Денисова.

«Щотижня кількість учнів нашої школи збільшується на 1-2 дитини. Батьки активно пишуть заяви на навчання в Корнинській ЗОШ», - коментує вона.

До слова, у новій школі часто проводять заходи не лише місцевого, а й районного значення. Зокрема, нещодавно на базі Корнинської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений конкурс «Вчитель року-2019».

null
Фото Рівненської РДА

 

null
Фото Рівненської РДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews