У Вараші нацгвардійці РАЕС влаштували флешмоб у підтримку українських моряків

04.01.2019 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Патріотичною хвилею прокотилася усією Україною низка флешмобів у підтримку захоплених українських моряків. Вияв своєї непохитної патріотичної позиції продемонстрували військові в/ч 3045 з охорони та оборони РАЕС, інформує сайт Рівненської АЕС.

За сприяння генерального директора Рівненської АЕС Павла Павлишина, за ініціативою командира в/ч 3045 з охорони та оборони РАЕС Аркадія Агальцова, заступника командира в/ч 3045 другого спеціального командування по роботі з особовим складом майора Іллі Долгіх на плацу військової частини було організовано патріотичний флешмоб.  150 військовослужбовців та 20 вихованців Вараського будинку дитячої та юнацької творчості сформували «живу» фігуру тризуба зі стрічками у вигляді національного прапора України та вигукували гасла підтримки і вдячності за мужню стійкість українських моряків.

«Своїм флешмобом ми хотіли донести до громадськості, зокрема й до наших полонених побратимів, що ми пам’ятаємо про них, не забуваємо, підтримуємо. Цією патріотичною акцією ми привертаємо увагу до актуальних нині тем окупації, зокрема політичної та військової ситуації в нашій державі! Це найменше, що ми можемо зробити для своїм соратників. Весь колектив в/ч 3045 з охорони та оборони РАЕС щиро бажає швидкого повернення наших моряків до своїх домівок», – коментує заступник командира в/ч 3045 другого спеціального командування по роботі з особовим складом, майор Ілля Долгіх.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews