Як у Рівному дітвора зі Святим Миколаєм у його резиденції зустрічалася

Низку зустрічей організували працівники КП «Рівнекнига»

04.01.2019 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

КП «Рівнекнига» за участю акторів «Рівненського академічного обласного театру ляльок» організували та провели для  дітей та їхніх батьків, а також для усіх, хто прагнув  зустріти  Новорічні свята у товаристві Святого Миколая низку заходів. Зустрічі проходили в книгарні «Дружба», що на майдані Незалежності, 5.

 Резиденція Святого Миколая працювала згідно з попередньо встановленим графіком із 22-го по 30-те  грудня – всього відбулося п’ять зустрічей зі Святим Миколаєм та його помічником.  

null
 Фото надане КП "Рівнекнига"

За цей час до книгарні завітала неймовірна кількість відвідувачів. Окремої уваги заслуговували талановиті діти, котрі заздалегідь підготувалися до зустрічі зі Святим Миколаєм. Хлопчики та дівчатка з захоплено читали вірші, смішинки, співали Новорічні пісні, колядували.

 Особливу увагу та інтерес з-поміж інших не менш талановитих дітей, викликав Андрій  Глодя – учень 5-го «Б» класу Рівненської класичної гімназії  «Престиж». Андрій є поціновувачем творчості Павла Глазового. Учень сценічно декламував гуморески автора, наспівував пісні польською мовою.    

Працівники та відвідувачі книгарні приязно зустрічали дітей та проводжали їх бурхливими оплесками.

Під час зустрічей дітлахи змогли віч-на-віч поспілкуватися зі Святим Миколаєм та його мультиплікаційним помічником – зайчиком. Цей казковий персонаж  викликав неабияке захоплення не лише у дітей, але й у дорослих. Кожен із малюків мав можливість прочитати віршик чи казочку, поділитися своїми найзаповітнішими бажаннями та мріями, а головне – написати листа своєму улюбленому персонажу.

Батьки  своєчасно придбали цікаві книги в якості подарунків для своїх дітей. Святий Миколай особисто презентував їх дітям.

null
 Фото надане КП "Рівнекнига"

КП «Рівнекнига» й надалі впроваджуватиме подібні заходи, приурочені до знаменних дат та подій, а також влаштовуватиме зустрічі між відвідувачами книгарень та їхніми улюбленими авторами.          

Джерело: прес-реліз КП "Рівнекнига"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews