У Рівненської прокуратури продовжують цікавитися зарплатою працівників

10.01.2019 08:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

До органів прокуратури Рівненської області упродовж 2018 року надійшло 137 запитів у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

З них прокуратурою розглянуто 122. Надано інформацію на 83 запити; 26 запитувачам роз’яснено норми Закону України «Про доступ до публічної інформації», відмовлено у задоволенні 13 запитів. 14 запитів скеровано за належністю для організації розгляду належним розпорядникам інформації.

Найбільша кількість запитів (109) надійшла в апарат прокуратури області, до Рівненської місцевої прокуратури надійшло17 запитів, 6 та 4 запити розглянуто відповідно Дубенською та Здолбунівською місцевими прокуратурами, Сарненською місцевою прокуратурою розглянуто 1 запит.

Найчастіше запитувалась інформація з питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (51 запит) або 42% від розглянутих.

Крім того, запитувачі цікавились розміром заробітної плати працівників прокуратури; статистичною інформацією про результати роботи органів прокуратури на пріоритетних напрямах та з інших питань.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews