З Рівненського авторемзаводу та аеропорту стягнули борги із зарплати

11.01.2019 08:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Рівненщині органи виконавчої служби стягують заборговану зарплату із підприємств. Так, на початку січня 2019 року державний виконавець Рівненського міського відділу ДВС стягнув 155 539 гривень по 88 виконавчим документам з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» на погашення боргу по заробітній платі.

99 986 гривень заборгованості по 82 виконавчих документах також було стягнуто державним виконавцем Рівненського районного відділу ДВС з ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне».

Нагадаємо, що кампанія з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати стартувала 2 квітня 2018 року. На Рівненщині працює штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. Також діють мобільні групи для ліквідації заборгованості із виплати зарплати. Крім того, Мін’юст запустив також публічний електронний реєстр підприємств-боржників із виплати зарплат https://erb.minjust.gov.ua.

Рівненська юстиція


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews