На Дубровиччині в 2018 році смертність перевищила народжуваність

11.01.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У 2018 році у Дубровицькому районі народилось 469 дітей (у 2017 році – 578). Серед народжених – 238 хлопчиків та 231 дівчинка. Також минулоріч у районі народилося три пари двійнят, інформує сайт обласного управління юстиції.

- Безпосередньо у Дубровицькому районному відділі ДРАЦС зареєстровано 231 народження дітей. Серед них 158 батьків скористалися проектом Мін’юсту та отримали свідоцтво про народження малюків беспосередньо у пологовому відділенні Дубровицької центральної районної лікарні, - зазначає начальниця відділу ДРАЦС Інна Протосавицька. - Одночасно з реєстрацією народження батьки мають можливість подати через відділ ДРАЦС також документи на реєстрацію місця проживання новонародженої дитини.

Найпопулярнішими іменами в районі у 2018 році були Софія, Мілана, Олександра, Аліна, Злата, Анна, Соломія, Ангеліна серед дівчаток. Серед хлопчиків: Марк, Матвій, Назар, Данило, Артем, Олександр, Давид, Тимофій. Серед рідковживаних та незвичних імен, які присвоювали батьки при народженні дівчаткам, були Ліна, Сара, Лія, Кіра, Суламіта, Ніхан, Аделіна, Естер, Віола, Камелія, Єва-Ніка, хлопчикам - Асіф, Афанасій, Дамир, Митрофан, Лев, Орест, Любомир, Світослав, Даниїл, Артемій.

За даними відділу ДРАЦС, смертність у Дубровицькому районі перевищує народжуваність. Так, у 2018 році у районі померло 715 осіб, з них відділом зареєстровано 92 смерті, сільськими радами - 623 смерті. Також за минулий рік було зареєстровано 156 шлюбів, 119 з яких зареєстрували у Дубровицькму районному відділі ДРАЦС, та 16 розірвань шлюбу. П’ятеро мешканців Дубровицького району змінили свої імена.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews