У Рівному - фестиваль вуличних музик та вертепів «Нова радість стала»

15.01.2019 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

16 та 17 січня з 12.30 на майдані Незалежності буде проводитися міський фестиваль вуличних музик та вертепів «Нова радість стала». Фестиваль проводиться управлінням освіти Рівненського міськвиконкому за сприяння управління культури та туризму вже сьомий раз в нашому місті та об’єднує учнівсько-батьківсько-педагогічні колективи рівненських шкіл, інформує сайт міськради.

Цьогоріч у дійстві беруть участь 38 колективів закладів освіти міста, а також колективи управління сім’ї, молоді та спорту. 10 найкращих колективів за підсумками двох днів будуть нагороджені Грамотами Рівненської Єпархії Православної Церкви України.

Фестиваль проводиться з метою популяризації та розвитку національної спадщини багатовікової творчості українського народу, відродження змісту і значення різдвяних поздоровлень і побажань через спеціальні пісні – колядки, святкові обходи, театральні дійства та організації змістовного дозвілля і відпочинку школярів під час різдвяних свят.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews