У Костополі неопізнану загиблу на дорозі поховали як невідому

Йдеться про ту жінку, котру 28 грудня збило на смерть авто на дорозі біля Костополя, що на Рівненщині

15.01.2019 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Жила людина, кудись ішла, мала якісь плани, випадково чи зумисне потрапила під колеса авто, оголосили в розшук, виставили в мережі її розкидані на дорозі сумку та взуття, проте  ніхто так і не опізнав її тіла, не зявилась родина, не забрала додому, щоб поховати по людськи. Тим паче, що вбита на дорозі була ще молода пані, років 40-45-ти.  

Північ-інфо та «Рівне Вечірнє» пишуть, що тіло загиблої похоронили коштом міської ради, як невідому особу під номером на місцевому кладовищі. Тим більше сумно було і людям, і священику, який відспівував нещасну. Бо живемо ми всі в суспільстві. Суспільстві, де інформація про подію шириться миттєво. Хтось же мав загиблу знати?

Нагадаємо, смертельна автопригода трапилась ввечері 28 грудня. В той час, коли її збив мікроавтобус «Volkswagen Crafter», жінка в стояла на дорозі в погано освітлюваному місці. Ще молода. Нагадаємо прикмети. Середньої тілобудови, з коротким кучерявим волоссям каштанового кольору, одягнена у темно-фіолеотову куртку, чорні штани, сірі шкарпетки, кофту, шарф-хомут та перчатки, взута у темно-коричневі замшеві чоботи-угі. На правому зап’ясті носила червону нитку. Із собою загибла мала жіночу синю з коричневими вставками сумку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews