Житель Здолбунівщини ножем поранив односельця

17.01.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Здолбунівському  відділенні поліції перебуває 31-річний мешканець села Нова Мощаниця, причетний до вчинення тяжкого злочину 16 січня. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що до 31-річного жителя села Нова Мощаниця навідався 30-річний односельчанин. Під час розпивання алкогольних напоїв близько 23-ї години  між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав ножем удар у груди своєму гостю. Зрозумівши, що накоїв, 31-річний чоловік повідомив до поліції.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки госпіталізували до лікарні. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України слідчі Здолбунівського відділення поліції затримали причетного до злочину зловмисника. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до восьми років. Затриманий уже потрапляв у поле зору правоохоронців за дрібне хуліганство.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews