У Рівному нацгвардійці з патрульними зупинили сімейного дебошира

та виявили в нього боєприпаси

22.01.2019 08:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Військовослужбовці військової частини 3055 2 Галицької бригади  Національної гвардії України спільно з патрульними вилучили боєприпаси у 22-річного рівнянина на Басовому Куті.

Патрульних та нацгвардійців, які спільно несли чергування з охорони громадського порядку, викликав на допомогу дільничний поліції з причини сімейного дебошу в помешканні, що на вулиці Малорівненська в районі Басового Кута, де разом з матір’ю  проживає рівнянин Олег Г., 1996 р.н.

Виїхавши на місце події, нацгвардійці та поліцейські застали таку картину: син в стані алкогольного сп’яніння знущався з матері. Погрожуючи жінці ножем, він плював на підлогу та змушував її злизувати. Побачивши правоохоронців, молодий чоловік кинувся на них з ножем. Його знешкодили.

Під час затримання, увагу одного з правоохоронців привернув портфель чорно-білого кольору з візерунком, який лежав на підлозі. Відкривши його, виявили боєприпаси – 20 патронів до автомата калібру 7,62. Ніяких інших підозрілих слідів чи предметів у квартирі виявлено не було.

За даним фактом правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального Кодексу України «Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами».

Повідомила Аліна Новікова, офіцер групи інформації і комунікації


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews