Валентин Наливайченко: «Сьогодні ми об’єднуємося заради перемоги. І в єдності – наша сила» (Відео)

24.01.2019 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Кандидат у президенти, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні у Кропивницькому взяв участь у молодіжній акції “Голос єдності з Центру України”, присвяченій Дню Соборності України.

«100 років тому українці об’єдналися заради єдиної України. Сьогодні ми об’єднуємося заради перемоги. Перемоги, яка відновить мир, поверне країну на шлях розвитку», – сказав Валентин Наливайченко.

Десятки активістів, студентів прийшли з національними прапорами на міст у центрі Кропивницького, щоб взявшись за руки, організувати символічний ланцюг єднання – символ соборності та незалежності нашої країни. 

«Ми переможемо! І в єдності – наша сила! Згуртувавшись навколо високої мети, ми усе здолаємо», – наголосив кандидат у Президенти.

null
 

Валентин Наливайченко також зауважив, що приємно було бачити на акції так багато молоді. Водночас наголосив на необхідності вивчення історії, щоб молоді люди знали про події, які зумовили появу цього свята, їхню цінність та вплив на подальшу долю України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews