У Рівному злодій викрав з автівки пакети з продуктами

24.01.2019 14:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному затримали зловмисника із краденими продуктами.

Поки 45-річний рівнянин січня пішов скуповуватися на ринок, замок у дверцятах його автомобіля «ВАЗ 21093» вже встигли відкрити. Чоловік поклав продукти у салон, зачинив авто і вирішив неподалік поспостерігати.

Зловмисник таки повернувся. За лічені секунди відкрив замок, викрав пакети із харчами на суму понад тисячу гривень і почав утікати. Рівнянин наздогнав його та одразу зателефонував до поліції.

До злочину виявився причетним 45-річний житель обласного центру, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини, а нині — підсудний за вчинення крадіжки. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно) вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews