У 2018 році на Рівненщині зареєстрували вдвічі більше структурних утворень політичних партій порівняно з попереднім роком

25.01.2019 08:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Минулого року на Рівненщині зареєструвано 47 структурних утворень політичних партій (обласних, районних, міських) та легалізовано шляхом повідомлення про заснування 192 первинних осередки політичних партій. Про це повідомляє Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Для порівняння у 2017 році було зареєстровано 19 структурних утворень політичних партій, легалізовано шляхом повідомлення про заснування 136 первинних осередків політичних партій.

Також минулоріч в області зареєстрували 138 громадських об’єднань (в тому числі 7 громадських спілок) та прийнято повідомлень про утворення 24 громадських об’єднань. Натомість 78 громадських формувань припинили свою діяльність. Крім того, зареєстровано 1 статут територіальної громади, 13 професійних спілок та 36 друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження.

Зазначимо, що у 2017 році Управління державної реєстрації зареєструвало 140 громадських організацій та 6 громадських спілок, 5 статутів територіальних громад, 40 професійних спілок, здійснено реєстрацію/перереєстрацію 15 друкованих засобів масової інформації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews