За тиждень на Рівненщині вилучено 64 заборонених знарядь лову

25.01.2019 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У період з 16 до 23 січня 2019 року інспектори Рівненського рибоохоронного патруля викрили 54 порушення природоохоронного законодавства, повідомляє сайт Управління Держрибагентства у Рівненській області.

«Сума накладених штрафів склала 2 508 грн. У порушників вилучено 4 од. заборонених знарядь лову. Також конфісковано 60 сітних матеріалів та 25,2 кг риби за актами безгосподарського майна», - заявили в Управлінні Держрибагентства у Рівненській області.

Для прикладу, 17 січня на р. Горинь, поблизу с. Малі Цепцевичі Сарнинського району було виявлено двох громадян, що здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою сітки. Водних біоресурсів чоловіки впіймати не встигли.

Також 20 січня на р. Топець (притока р. Стир), поблизу с. Привітівка Зарічненського району інспекторами затримано трьох громадян. Порушники рибалили, використовуючи заборонене знаряддя лову – сітку. Біоресурсів не виявлено.

За даними фактами на всіх осіб складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено в суд для притягнення правопорушників до відповідальності. Сітки вилучено.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись правил рибальства. У разі виявлення порушення - просимо терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (093) 263-39-32.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews