У Рівному популярні шлюби з іноземцями

29.01.2019 16:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Упродовж 2018 року Рівненський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівненській області зареєстрував 125 шлюбів громадян України з іноземцями. Географія таких шлюбів досить широка - більше 36 країн світу, інформує сайт обласного управління юстиції.

 Найчастіше одружуються пари, в яких один із подружжя громадянин Польщі (19), Азербайджанської Республіки (13), Російської Федерації (12), Німеччини (11), Республіки Білорусь (8), Туреччини( 8), Ізраїлю (5), Вірменії (4), Італії (4). Також чимало укладається шлюбів з парами країн, так званого пострадянського простору (Таджикистан, Киргизька Республіка, Молдова, Казахстан, Грузія, Литва, Естонія). 
Разом з тим існують поодинокі випадки реєстрації шлюбів і з громадянами доволі екзотичних країн: Албанія, Сирія, Індія, Ірак, Гвінея, Сьєрра Леоне. Навіть зареєстровано один шлюб іноземців між собою – громадянин Молдови та громадянка Російської Федерації.
Найчастіше такі пари одружуються за спрощеною процедурою запровадженою Міністерством юстиції як пілотний проект - «ШЛЮБ ЗА ДОБУ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews