Стартує творчий конкурс серед талановитої молоді міста-супутника РАЕС

05.02.2019 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Учнівська молодь міста-супутника Рівненської АЕС запрошується до участі в дитячо-юнацькому конкурсі «Енергоатом: робимо Україну світлішою», інформує сайт Рівненської АЕС.

Захід проводиться щорічно з метою популяризації знань про атомну енергетику, як стратегічної галузі, що забезпечує Україну електроенергією, сприяє її добробуту, процвітанню та розвитку, а також з метою активізації творчого потенціалу молоді та формування позитивного ставлення до вітчизняної атомної галузі.

Учасниками конкурсу можуть стати учні загальноосвітніх закладів м. Вараш віком від 10 до 17 років. Основні номінації: образотворче мистецтво (живопис, малюнок, графіка), декоративно-прикладне мистецтво та ЕкоАрт, короткометражне відео (фільм, ролик, сюжет). Важливо, щоб творчі роботи відповідали заданій темі, були виключно авторськими, унікальними та креативними. Розмір робіт у номінації «Образотворче мистецтво» повинен бути не меншим формату А-3 і не більшим RA-3 (430х305 мм). Робота у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво та ЕкоАрт» повинна мати зручне пакування для транспортування. Робота у номінації «Короткометражне відео» повинна бути виконана у форматі МРЕG4, МР4 або АVI розміром не менше HD (1280*720) та тривалістю до 3 хвилин. До участі допускається лише одна робота від кожного учасника.

Усі конкурсанти зможуть отримати консультативно-методичну допомогу в інформаційному центрі РАЕС «Полісся» за адресою: м. Вараш, майдан Незалежності 5. Контактний телефон організаторів: (03636) 2-43-05, 2-34-43. Свої роботи потрібно подати в інформцентр до 15 травня 2019 року.

Переможці конкурсу отримають грамоти, грошові премії та захоплюючу екскурсійну поїздку до столиці України, а їхні роботи візьмуть участь у другому – фінальному етапі всеукраїнського конкурсу. Також за активну співпрацю та сприяння в проведенні конкурсу заохочувальними грошовими винагородами будуть нагороджені керівники гуртків та вчителі конкурсантів. Нагородження пам’ятними подарунками переможців, які вибороли гран-прі та призові місця на ІІ етапі конкурсу відбудеться під час урочистої церемонії у вересні цього року в Києві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews