У Ярославичах що на Млинівщині мріють про цивілізоване сполучення

08.02.2019 22:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

На раді регіонального розвитку Ярославицької об'єднаної територіальної громади чимало уваги було приділено відтинку Велика Городниця-Ярославичі дороги державного значення Демидівка-Велика Городниця-Олика. Упродовж багатьох років мешканці населених пунктів порушували питання про ремонт цього шляху, бо його стан і вигляд, так би мовити, не вписується в перелік позитивних змін і перспектив на території громади та й створює численні незручності не тільки автомобілістам, а й пішоходам. Крім того, певною мірою гальмує наміри потенційних інвесторів та перевізників. 

Однак не все так просто. Ярославицький сільський голова  Леонід Прудніков пояснив, що ця ділянка  дороги не підпорядкована обласній адміністрації, бо це -   дорога державного значення, а ярославичани переймаються її станом від  26 до 32-го кілометра, тобто від Ярославич до Великої Городниці. Поки що листи, звернення місцевої, районної та обласної влади у високі київські кабінети не увінчалися успіхом, однак надії не згасають.

Згодом це підтвердив і голова Млинівської райдержадміністрації  Петро Рухер: докладаються зусилля і є надія на позитивну реакцію центральної влади. Зокрема, йдеться про те, що у 2019 році розпочнуться роботи на дорозі між Великою Городницею і Ярославичами, аби забезпечити населені пункти  цивілізованим сполученням. Очікується сприяння і підтримка народного депутата Олександра Дехтярчука.         


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews