ДТП на Соборній: під колеса потрапила 31-жінка

09.02.2019 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, 58-річний водій міської маршрутки не зумів уникнути зіткнення з жінкою, що на головній вулиці міста перебігала дорогу в невстановленому місці.

Потерпіла 31-річна жителька Демидівського району. Без свідомості її госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні. Її стан оцінюють, як стабільно важкий.

Поліцейські встановили, що водій маршрутки був тверезим. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали досудове розслідування за ч 1 ст 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські наголошують на необережності пасажирів. Там, де сталася дорожня пригода, в районі центрального ринку і площі Ринкової неподалік розташований підземний та пішохідний переходи. Проте чомусь громадяни ігнорують своєю безпекою та безпекою інших людей, ставлять у скрутну ситуацію водіїв.

Відео: https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews