Днями юні футболісти з Дубенщини повернулися з перемогою зі Словаччини

Ігри проходили тривали 3 дні. За звання кращих змагалися 18 команд

10.02.2019 07:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Першого дня юні спортсмени зі Смиги демонстрували свої вміння у трьох досить складних матчах. Адже тренувалася команда на штучному стадіоні, а спортивний зал господарів турніру має свої особливості до яких потрібно звикнути. В результаті – 2 перемоги і 1 поразка.
Успішним став останній матч групового етапу, від якого залежав вихід команди Дубенщини в 1/4 – заслужена перемога з рахунком 3:2.

На третій день суперником смижан стала команда з Угорщини Budafoki LC, але перемогу здобули наш юні земляки з рахунком 3:2. У півфіналі суперником юних футболістів стала теж команда Угорщини Kincsem Lovaspark SE, поразка якої дозволила потрапити у фінал.

У ключовій грі смижани змагалися з місцевою командою FC Tatran Presov. Тож зрозуміло, що майданчик, гаряча підтримка трибун, симпатія суддів не на користь земляків. Більша частина матчу була рівною і з рахунком 2:2, а на останніх хвилинах наші футболісти не витримали напруги і поступились. Тож срібні нагороди та кубок приїхали у Смигу.
Урочисте закриття подарувало дітям багато приємних емоцій, а кожен гравець отримав подарунок у вигляді м’ячів. Салійчук Володимира визнали кращим гравцем турніру даної вікової групи.

null
 Фото: Інформпортал Дубно

 

null
 Фото: Інформпортал Дубно

За матеріалом: ФК «Єврошпон-Смига» на сайті - http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews