Молодіжна рада Рівненщини запрацює у новому форматі та з новим складом

10.02.2019 19:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Цього року змінять склад Молодіжної ради Рівненщини. Туди увійдуть хлопці та дівчата, які мають бажання брати участь у громадському житті нашої області та й в країни в цілому. Членів молодіжної ради обиратиме ініціативна група вже за два тижні.

Як саме утворюватиметься нова рада, хто її обиратиме, обговорили в Рівненській ОДА за участю представників влади та громадськості.

«Замість управлінців до консультативного органу при Рівненській облдержадміністрації увійдуть соціально активні молоді люди. Вони повинні мати досвід роботи в громадських організаціях та інституціях. Молодіжна рада має стати по-справжньому дієвою. Вона допомагатиме у розробці важливих управлінських рішень. А це, в цілому, дозволить зробити більш ефективнішою молодіжну політику», - звернувся до присутніх заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.

Молодіжна рада допомагатиме розробляти регіональні програми, що спрямовані на розвиток молодіжного руху, реалізувати проекти та різноманітні заходи.

Склад молодіжної ради буде сформований на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews