Журналістів Рівненщини запрошують до участі у конкурсі про євроінтеграцію

12.02.2019 07:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В Україні оголошено третю хвилю конкурсу журналістських публікацій про євроінтеграцію в регіональних ЗМІ.

Проект реалізує Association4U разом із Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Мета конкурсу – підвищити обізнаність громадськості щодо Угоди про асоціацію / Зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, а також популяризувати успішний досвід українців.

Подані на конкурс журналістські матеріали можуть стосуватися будь-яких аспектів європейської інтеграції, але пріоритетними є такі теми: експорт українських товарів до ЄС;  безпечність харчових продуктів; енергетичний ринок, енергоефективність та відновлювана енергетика; розвиток цифрової економіки: цифрова інфраструктура, електронна комерція, розвиток цифрових компетенцій, кібербезпека; реформування митниці; права і свободи людини.

Конкурс триватиме до 30 квітня 2019 року. Конкурсний матеріал має бути надісланий на електронну адресу ua.association4u@gmail.com із позначкою «Журналістський конкурс».

До участі в конкурсі запрошуються журналісти регіональних ЗМІ, фрілансери, студенти факультету журналістики віком до 25 років.

Переможців номінують у галузях: аналітичний матеріал, репортаж, інтерв’ю, історія успіху та студентський матеріал.

Переможці отримають оплачувану участь у Львівському медіафорумі 2019 (Lviv Media Forum 2019) та запрошення на церемонію нагородження за участі Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у травні в Києві.

Детальніше про умови конкурсу - http://www.association4u.com.ua/index.php/en/2-uncategorised/277-journalist-competition?fbclid=IwAR2FoYbUIDkOT-vCv2YnJmlGdIeuqCaTZp1t2b4E9XxWbpGHoSzBiH53wZQ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews