Поліцейські повідомили про підозру жителю Костопільщини

За нанесення співпляшнику тяжких тілесних ушкоджень

12.02.2019 19:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

10 лютого потерпілого без свідомості близько першої ночі каретою «швидкої» доставили до лікарні. У чоловіка діагностували важку черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння черепа, забої головного мозку та важке алкогольне сп’яніння. Потерпілий перебуває у реанімації досі без свідомості.  

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські з’ясували, що 27-річний житель села Маща під час застілля він наніс удар рукою в обличчя 44-річному односельцю, який під час падіння вдарився об бильце ліжка. Утім, через надмірну дозу алкоголю не пам’ятає, чому виник конфлікт. 

27-річному чоловікові слідчі Костопільського відділу поліції повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відомо, що підозрюваний уже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, утім тоді відбувся умовним покаранням. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 Джерело: сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews