У Рівненському облмуздрамтеатрі відбудеться благодійна вистава

13.02.2019 09:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Четвертого березня колектив Рівненського облмуздрамтеатру організовує благодійну виставу «Дорога Памела або Скарб на звалищі» Дж. Патріка. Початок показу о 19.00.

Цього разу  рівненські театрали через продаж квитків збиратимуть кошти для онука свого колеги машиніста сцени Поліщука Миколи. 5-річний Тимофій Поліщук переніс операцію по видаленню злоякісної пухлини і проходить процес реабілітації. На це потрібні чималі кошти.

Благодійний квиток вартує 50 грн або ж 100 грн (залежно від ряду у глядацькій залі) Квитки вже наявні у касі театру. Усі кошти без винятку будуть передані родині Тимофійка у день показу вистави.

Театрали запрошують насолодитись виставою, що випромінює добро та позитив, яких так часто бракує кожному у сірій буденності, а разом з тим зробити корисну справу. Ролі виконують провідні актори театру народний артист України Георгій Морозюк, народна артистка України Ніна Ніколаєва, заслужений артист України Станіслав Лозовський, улюбленці публіки Олег Ягелюк, Наталія Боярська, Олег Шевчук, Андрій Куделя та Петро Ліснічук.

Детальніше про виставу на сторінці театру http://dramteatr.com.ua/vist/item/3592 

Театр дякує рівнянам за небайдужість і допомогу, надану родині хлопчика раніше.

P.S. Якщо хтось не маєте можливості прийти на виставу, але має бажання допомогти Тимофійку, ось рахунок мами хлопчика в ПриватБанку 4149 4971 0042 7238 (для Поліщук Діани Миколаївни).

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews