На Костопільщині поліцейські запрошували старшокласників поповнити ряди правоохоронців

14.02.2019 07:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У середу, 13 лютого, до майбутніх випускників Костопільських загальноосвітніх шкіл № 2 та № 5 завітали працівники місцевого відділу поліції спільно із курсантами Національної академії внутрішніх справ, які нині проходять стажування.

Начальник сектору кадрового забезпечення Олена Войтович ознайомила старшокласників із правилами вступу до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, і перевагами у подальшому працевлаштуванні.

«Серед бонусів варто відмітити можливість кар‘єрного росту, стабільне грошове та матеріальне забезпечення, можливість безоплатного обслуговування у відомчих закладах охорони здоров‘я, — зазначила Олена Войтович. — Крім того, всі ви повинні розуміти, що після закінчення навчання ви автоматично потрапляєте до категорії тих працівників, котрих на роботу до поліції візьмуть гарантовано. Ми зацікавлені, передусім, у фахівцях, які розуміють всю важливість професії поліцейського, впевнені в собі, готові стати на захист тих, хто у скрутну хвилину потребує їх допомоги».

Начальник кадрового забезпечення також детально роз’яснила і про порядок відбору кандидатів на навчання, умови вступу, які документи для цього знадобляться.

Натомість своїм курсантським досвідом поділилися і майбутні поліцейські, які відповідали на численні запитання старшокласників щодо умов проживання, матеріального забезпечення, дозвілля тощо, а також поділилися враженнями  щодо проходження стажування у Костопільському відділі поліції.

Звісно, що крім цього, поліцейські провели профілактичну лекцію щодо недопущення боулінгу та про відповідальність за його вчинення. А наприкінці зустрічі школярам роздали буклети про вступ до вищих навчальних закладів системи Міністерства внутрішніх справ України із контактними телефони для отримання необхідної інформації.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews