На Рівненщині визнали недійсними електронні торги щодо нерухомого майна підприємства оборонно-промислового комплексу

14.02.2019 21:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Рішенням господарського суду Рівненської області задоволено позов заступника військового прокурора Рівненського гарнізону. Судом визнано недійсними електронні торги, проведені ще у березні 2016 року з реалізації нерухомого майна державного підприємства «Рівненський автомобільний ремонтний завод», інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зокрема, указаним судовим рішенням підтверджено порушення вимог законодавства під час реалізації будівлі ремонту коліс зазначеного підприємства загальною площею 712 кв. м, яка розташована у центральній частині м. Рівне. При цьому реалізована вона лише за 1,4 млн. грн., що є значно нижчою середньоринкової вартості нерухомості у цьому населеному пункті, особливо у центральній його частині. 

Суд, підтримавши законність позовних вимог прокуратури, визнав, що вказане нерухоме майно не могло бути відчуженим з державної власності.

Завдяки послідовній, наполегливій та принциповій позиції прокуратури забезпечено визнання торгів із реалізації вказаного майна незаконними.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews