У Рівненській райдержадміністрації обговорили протидію рейдерству

16.02.2019 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Нещодавно у Рівненській районній державній адміністрації відбулося виїзне консультування громадян працівниками Головного територіального  управління юстиції у Рівненській області.

Зокрема, працівники Управління державної реєстрації, відділу з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації та представники громадських об’єднань обговорили питання щодо реалізації в області проекту Мін’юсту «Он-лайн будинок юстиції»; взаємодії територіального управління юстиції з центрами надання адміністративних послуг області при проведенні державної реєстрації громадських формувань через фронт-офіси.

Особливу увагу приділили правовим аспектам у сфері державної реєстрації громадських формувань, в тому числі громадських організацій та статутів територіальних громад сіл, селищ, міст.

Крім того, у малій залі засідань райдержадміністрації аграріям розповіли про механізми запобігання та протидії рейдерству.

Під час семінару обговорили механізми запобігання та протидії рейдерству, скасування рішень державних реєстраторів в позасудовому порядку. Учасники заходу також отримали відповідні інформаційні матеріали.

Під час дискусії працівники Управління державної реєстрації відповіли на актуальні питання щодо оформлення, пролонгації та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок та щодо роботи обласної комісії захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

За матеріалами прес-служби Рівненської районної державної адміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews