У Здолбунові відкрили пам’ятник загиблим у локальних війнах

16.02.2019 14:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який в Україні відзначають 15 лютого, у Здолбунові відкрили пам’ятник загиблим у локальних війнах, інформує сайт Здолбунівської РДА.

Пам’ятник встановили у сквері по вулиці Шкільній (перехрестя вулиць Паркової та Шкільної). На ньому викарбувані імена земляків, які загинули  у локальних війнах – Віталія Мельника, Анатолія Кушнірова, Валентина Паліводи, Мирослава Бурака, Андрія Бікасова.

null
 

На відкриття пам’ятника зібралися члени Здолбунівської районної Спілки ветеранів Афганістану, представники влади та громадськості. Освятив його настоятель Свято-Успенського храму м. Здолбунів о. Дмитро. Згодом усіх воїнів, які полягли на території інших держав, присутні пом’янули Хвилиною мовчання.

Відтепер буде куди приходити рідним, побратимам загиблих бійців і всім, хто прагне їх згадати, поклали квіти, вшанувати світлу пам’ять про загиблих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews