До Луцька завітає Вахтанг Кіпіані

19.02.2019 18:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко

20 лютого 2019 р. о 10.00 в читальній залі факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (Шопена, 24) відбудеться зустріч із Вахтанг Кіпіані, українським істориком, журналістом, публіцистом, головним редактором "Історичної правди", однойменного тележурналу на каналі ZIK, викладачем магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри PR у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновником Музею-архіву преси.

Під час заходу історик презентуватиме дві книги. Перша, «Війна двох правд. Поляки та українці у кривавому ХХ столітті» (2017 р.), укладач Вахтанг Кіпіані. Під обкладинкою цієї книжки ви знайдете факти, результати досліджень та міркувань провідних спеціалістів із проблем українсько-поль­ських відносин. Друга, «Друга світова. Непридумані історії» (2018 р.), укладач Вахтанг Кіпіані. Це громадсько-політичне видання, що вийшло у серії «Бібліотека «Історичної правди» у видавництві «Віват». Модератором зустрічі буде Леся Бондарук, представниця у Волинській області Інституту національної пам'яті, кандидат історичних наук. Вхід вільний.

20 лютого, 18.00 в Палаці культури Луцька (2 поверх) відбудеться Файна гутірка за участі Вахтанга Кіпіані. Говоритимуть про Василя Стуса, його друзів та ...катів. Модератор Леся Бондарук. Вхід - вільний. Організатор гутірки Волинська Фундація та Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews