У Рівному змагалися каратисти п'яти областей України

21.02.2019 12:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вихідними у Рівному відбувся Відкритий Чемпіонат області з кйокушінкаі карате Унія України.

Змагання проходили у два етапи. У перший день засідала мандатна комісія та відбувся суддівський семінар на базі центрального доджо “Kazoku” РОФККУУ.

У самому ж Чемпіонаті взяло участь 175 учасників з Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської, Волинської та Київської областей. Змагалися вони за перемоги у 33 вікових та вагових категоріях.

«Рівень учасників був від новачків до членів національної збірної. Даний турнір для нас дуже важливий. По переду нас чекають Чемпіонати України, Міжнародні турніри та Чемпіонат Європи в Угорщині. На Чемпіонаті були дуже запеклі поєдинки. Чимало закінчилися з результатом "іппон"- чиста перемога. Результатами задоволені», - прокоментував керівник РОФККУУ Євгеній Вєтров.

Перші місця здобули:

учні семпая Євгенія Вєтрова Є.О. -Максим Юркевич, Марко Атрошенко, Едуард Ходоковський, Данило Хаврук, Назар Поліщук, Влад Горбатовський, Назар Горбатовський, Нікіта Самчук, Павло Петрина,  Ілля Горшков, Марк Васільєв, Ілля Мельничук,Анастасія Симончук, Лілія Наумова;

учні семпая Олександра Данилюка - Софія Бортник;

учні семпая Юрія Кайзера - Юрій Кондрась, Кирил Процюк, Олександр Ковальчук, Майя Росіцька, Христина Мельник.

Учні семпая Наталії Лелях - Анна Смаль.

Окрім цього, відзначили Анастасію Симончук кубком "За кращу техніку" та Данила Кирильчука "За кращу дострокову перемогу".

Інформаційна служба Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews