У Рівному внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувався працівник поліції

22.02.2019 16:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Дорожньо-транспортна пригода із потерпілим сталася сьогодні, 22 лютого, близько 10 години на вулиці Костромська обласного центру, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний рівнянин, водій автомобіля «Mercedes-Benz», в результаті заносу авто, не впорався із керуванням та допустив зіткнення на смузі зустрічного руху із автомобілем «Skoda» під керуванням 33-річного жителя Рівного.

null
 

Водія транспортного засобу «Skoda» із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, осадненнями та забоями доставили до медазкладу. Потерпілим виявився начальник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Рівненській області, який перебував поза службою через тимчасову непрацездатність та за кермом власної автівки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Крім того, службове розслідування проводитимуть і працівники Управління патрульної поліції в Рівненській області. Водії обох транспортних засобів були тверезі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews