Мобільна точка з надання безоплатної правової допомоги з'явилась у Здолбунівському районі

24.02.2019 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У четвер, 21 лютого, в рамках роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги по населених пунктах Рівненської області працівники Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Олена Міщур та Валентина Довгополюк консультували жителів смт Мізоч Здолбунівського району.

Мешканцям села надані консультації та роз’яснення щодо порядку спадкування майна та реєстрації права власності на нього, порядку відшкодування та примусового стягнення боргів за кредитними зобов’язаннями, можливих способів відчуження майна на користь третіх осіб.

Одночасно здійснювалося інформування громадян про превентивні заходи захисту майна (в тому числі щодо запобігання рейдерським захопленням земельних ділянок), роботи комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації та переваг в отриманні електронних послуг он-лайн.

Цікавим виявилося питання щодо можливості відмови від права власності на квартиру з метою подальшої передачі цього об’єкта нерухомості безоплатно у власність громадянам, які потребують покращення (забезпечення) житлових умов.

Крім того, з посадовими особами селищної ради проведено ознайомчу бесіду щодо можливості здійснення функцій у сфері державної реєстрації.

За матеріалами ГУ Юстиції у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews