У Рівненському суді триває гучна справа щодо лікарської недбалості

28.02.2019 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вчора, 27 лютого, у  Рівненському міському суді розглянули позов батьків, дитина яких загинула через лікарську недбалість.

Родина Омельчуків обвинувачує лікаря обласної дитячої лікарні Любов Краков'ян  у неналежному виконанні професійних обов’язків.

Нагадаємо, що 8 квітня 2017 року помер в лікарні хлопчик Ілля Омельчук. Хлопчик лікувався в дитячій обласній лікарні два місяці і, за словами батьків, пішов на покращення, однак, раптово йому стало погано, «впав» тиск і через декілька годин дитина померла.

На судовому засіданні були присутні обидві сторони.

Під час розгляду справи, суддя Віктор Кухарець задовільнив позов потерпілих за ст.140 ч.2 Кримінального кодексу України, а саме: неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником. 

Проте, завідувач відділення онкології обласної дитячої лікарні Любов Краков’ян винною себе не вважає. За її словами, вона добросовісно та якісно виконувала свої обов’язки.

Слід зазначити, що суд прийняв рішення та призначив дату розгляду справи на  1 квітня 2019 року.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews