На Рівненщині поліцейські вилучили п’ять кілограмів бурштину та три мотопомпи

01.03.2019 18:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Сьогодні, першого березня, відповідно до орієнтування за фактом крадіжки, вчиненої напередодні, інспектори групи реагування патрульної поліції у селі Чернин зупинили автомобіль «Mitsubishi Outlander» під керуванням 45-річного жителя села Морочне, інформує  відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

Під час огляду транспортного засобу поліцейські в багажному відділенні виявили каміння бурштину-сирцю загальною вагою 4,956 кг.

За цим фактом слідчі Зарічненського відділення поліції розпочали досудове розслідування за статтею 198 Кримінального кодексу України (зберігання майна, здобутого злочинним шляхом).

Каміння поліцейські вилучили та у рамках кримінального провадження скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення чоловіку про підозру.

Також вирішується питання про накладення арешту на автомобіль «Mitsubishi».

Крім того, вчора, 28 лютого, правоохоронці у Дубровицькому та Сарненському районах виявили дві мотопомпи кустарного виробництва. А у Володимирецькому – таку ж мотопомпу та автомобіль «УАЗ». За цими фактами проводяться досудові розслідування.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews