Як учні Млинівської гуманітарної гімназії цікавий спосіб вивчення англійської випробували

06.03.2019 21:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Нещодавно учні Млинівської гуманітарної гімназії на практиці випробували цікавий спосіб вивчення англійської мови  під час спілкування з носієм інглішу. А все завдяки гостям з-за океану – випускниці гімназії  Ользі Савчинській,  яка була переможницею Програми FLEX та її чоловікові – Дейлу Волдену: подружжя мешкає у штаті Флорида в США. Їхня ідея у створенні клубу спілкування полягала в тому, щоб полегшити вивчення іноземної мови, перетворити його у захоплюючу гру і продемонструвати, що англійська – це просто і актуально.

null
Ольга Савчинська та Дейл Волден. Фото автора

Перше заняття відбулося в кінці листопада після Дня Подяки. Містер Дейл відразу здивував присутніх чудовим володінням українською мовою. До речі, опанував її із-за поваги до дружини та її чудової родини. Наступна зустріч відбулася перед Новим роком і запам’яталася виконанням українських колядок і розповідями про святкування Різдва в різних країнах. У лютому учнів чекала порція сталих виразів про кохання, пов'язаних з Днем Святого Валентина. Тепер вони знають, як висловити англійською свої почуття і підняти настрій компліментом.

Під час занять школярі зазвичай спілкувалися англійською на різні теми, знайомимося з традиціями американців. Цікавими були вправи для розвитку вимови у вигляді скоромовок, вивчення крилатих висловів чи сленгу, які супроводжувалися прикладами вживання нових слів. Учням було цікаво на нестандартних уроках, бо це не лише весело, а й ефективно. Пані Олюта містера Дейла приємно вразив рівнем знань англійської в гімназистів, а також бажання вивчати її навіть у суботу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews