У Клубі Органічного Землеробства навчатимуть випікати хліб та паски на заквасці
Опубліковано : Яна Замкова
Зустріч відбудеться 9 березня о 12:00 в обласній бібліотеці, інформує Клуб Органічного Землеробства на своїй сторінці у Фейсбук.
З покоління в покоління передаються найцінніші знання, традиції, любов до рідної землі та хліба. Ми маємо на меті відродити стародавню традицію пекти домашній хліб за тими рецептами, якими користувались наші предки.
Оскільки домашній хліб, це не тільки символ родини, а й джерело здоров'я та духовної енергії. Раніше хліб пекли переважно на заквасці, адже саме такий хліб з давніх-давен використовували для покращення здоров'я.
Отож на семінарі можна буде дізнатися:
- Чому необхідно вживати бездріжджовий хліб;
- Як приготувати свій домашній, високоякісний хліб;
- Наскільки мало часу потрібно для приготування цілющого
продукту для сім’ї;
- Яке борошно потрібно використовувати;
- Рецепт закваски.
А ще дізнатися авторський рецепт пасочок та пиріжків на заквасці шеф-кондитера за фахом, яка творче підходить до всіх справ, Валентини Карбушевої.
У її руках тісто дихає життям, Валентина вкладає любов у кожну хлібину та виріб, дарує її своїй сім'ї. На семінарі вона розповість про секрети давнього рецепту, а також свого, який вдосконалювала протягом 9-ти років.
Вартість семінару - 50 грн.
Вартість семінару для членів Клубу - 30 грн.
Моб.. 067-364-88-39
Джерело: RvNews