У Рівному стартує проект «#Захисник_Віри»

10.03.2019 20:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Охочих запрошують на прес-конференцію, яка відбудеться 12 березня об 11 .00 в Infohubі (Словацького, 3-А). Присутнім  детально пояснять усі етапи та процедуру переходу церковних громад до ПЦУ. Не лише про організацію голосування, а про увесь шлях. Також, про ризики, можливі наслідки, про це повідомляється на сторінці спільноти у Фейсбук.

« Ми представимо відповідну інфографіку. Розповімо реальну ситуацію (але не зі споживацького, а юридичного боку), надамо про це матеріали.
#Захисник_віри - особливий проект, на якого не буде партійної монополії. Бути захисником чи захисницею віри можуть й інші особи. Головний критерій - відданість своїх країні та професійність.
Візитка групи: ми віримо в український народ щиро і віддано. Цінуючи вибір кожного і кожної: віри, церкви, громади. Ми - правозахисники, фасилітатори та митці, не священики.
Ми - християни різних церковний конфесій й навіть рідновіри, але усі служимо Україні.
Основна мета проекту - об’єднання інтелектуалів для допомоги релігійним громадам, у законний спосіб, реалізувати своє право на вільний вибір віросповідання».
Спікери:
Юрій Журавель – український митець: художник та музикант.
Микола Бляшин – депутат Рівнеради, адвокат;
Юрій Трачук – правозахисник, експерт низки міжнародних програм


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews