На Рівненщині зростає кількість мільйонерів

11.03.2019 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

За підсумками  двох місяців поточного  року, податкові декларації про отримані доходи подали 1180 мешканців Рівненської області,  загальна сума задекларованого  доходу склала 127,6 мільйона гривень. Самостійно нараховані податкові зобов’язання  з податку на доходи фізичних осіб   складають  3,8 млн. гривень, інформує ГУ ДФС у Рівненській області.

На підтримку Збройних сил України добровільно задекларовано до сплати 691,8 тис. грн.  військового збору, що є вагомим внеском забезпечення обороноздатності країни.

За два місяці,  в області офіційно задекларували свої статки 6 мільйонерів, загальна сума задекларованого доходу склала  14,7 млн. гривень.

Крім того вже 467 громадян звернулись до органів ДФС з реалізації права на отримання податкової знижки, які задекларували до повернення з бюджету 1,1 млн. грн. ПДФО.

ГУ ДФС у Рівненській області нагадує, що кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році, триває до 2 травня цього року, а  подати декларацію для отримання податкової знижки можна до ДПІ за місцем реєстрації до 31 грудня поточного року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews