Добровольці мають повне право вимагати покарань за топ-корупцію в ОПК, – Валентин Наливайченко

18.03.2019 12:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Так кандидат у президенти, лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко висловився на підтримку акцій громадських рухів та добровольців.

Наливайченко вважає, що ті, хто першими пішли на фронт, мають повне моральне право вимагати від цієї корумпованої влади результатів розслідування та покарання за розкрадання в оборонно-промисловому комплексі.

“Добровольці, які пікетують заходи за участю президента, справедливо вимагають швидкого суду над екс-заступником РНБО Гладковським. Замість чесної розмови з активістами влада просто відмахується від людей і вважає їхні акції проплаченими. Це неправда!» — наголосив лідер Руху «Справедливість».

Валентин Наливайченко переконаний, що влада замість розслідування фактів корупції знищує докази.

“Журналісти розслідують, а ті, хто має розслідувати за законом і притягати винних до відповідальності, не тільки не розслідують, а перешкоджають слідству і знищують докази. Сотнями сторінок знищують!” – підкреслив він.

Нагадаємо, активісти вимагають від президента призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією майна та оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням оборонного бюджету.

За матеріалами http://www.spravedlyvist.com.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews