Рівненські атомники позмагались в інтелектуальних боях

18.03.2019 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Палаці культури РАЕС ім. Лесі Українки 15 березня відбувся брейн-ринг – вже традиційна інтелектуальна гра між підрозділами Рівненської АЕС. Майже 200 вболівальників вітали у фінальному двобої перемогу команди «Сен-Тропе» (служба надійності, ресурсу та продовження експлуатації), інформує сайт Рівненської АЕС.

До цьогорічного брейн-рингу долучилося 90 учасників та учасниць у складі 15 команд. Команди формувалися не лише структурними підрозділами електростанції, а й громадськими організаціями – ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненській області та команда «Відкривай Україну». До складу останньої увійшли освітяни, підприємці та активісти міста-супутника. Не обмеженим також був і вік учасників – серед гравців були як молодь, так і ветерани підприємства.

null
 

За словами голови ОМ ППО РАЕС Євгенія Буракова, в порівнянні з минулим роком майже у два рази збільшилась кількість команд, а відповідно й учасників, що доводить: атомники є багатогранними особистостями, які захоплюються спортом, реалізовують свої творчі здібності та демонструють «майстер-клас» в інтелектуальних змаганнях.

Запитання були різної складності та охоплювали багато сфер сучасного життя.

 А тріумфатором гри стала команда служби надійности, ресурсу та продовження експлуатації «Сен-Тропе» (капітан Максим Середенко), а фіналістом – команда цехів енергоремонтного підрозділу «Солянка» (капітан Олександр Нікітюк).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews