Сьогодні президент є причиною та джерелом корупції — Наливайченко

19.03.2019 09:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що задають йому в соцмережах.

- Пане Валентине, у всьому світі, якщо чиновника тільки-но запідозрюють в корупції, він відразу йде у відставку. Чому у нас в Україні чиновники – то й же Насіров, то й же Продан, інші почувають себе дуже добре?

- Ви ще Гонтареву згадайте, яка сидить в Лондоні в дорогих маєтках. Тепер ще й Гладковський уникнув покарання. Відповідь очевидна – тому що президент є причиною корупції, джерелом корупції. І, відповідно, вся владна вертикаль займається збагаченням, наживою на війні.

Тому моя відповідь – мають бути жорсткі кримінальні покарання за наживу на війні. Маємо повернути кримінальну відповідальність за наживу у владі, за збагачення у владі. Чиновник, особливо, починаючи з президента, має чітко розуміти, що за розкрадання країни, за наживу на війні він буде жорстко покараний, а все, що вкрав, конфісковано у бюджет.

Кругова порука та відсутність принципу невідворотності покарання – ось дві причини, які до цього часу дозволяють збагачуватися у владі і не відповідати за це.

Ви маєте можливість задати свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews