ФК “Малинськ” у черговому спарингу обіграв чемпіона Львівської області

20.03.2019 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У вівторок, 19 березня, ФК “Малинськ” провів свій черговий товариський поєдинок у рамках підготовки команди до другої частини Чемпіонату України серед аматорів сезону 2018-2019 років. Зустріч відбулася у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича. Суперником команди Богдана Самардака став чинний чемпіон Львівщини – переможець Прем’єр-ліги цієї області “Юність” з Верхньої Білки.

Завдяки двом голам, які провели Василь Лойко та Микола Гайдучик, ФК “Малинськ” відсвяткував мінімальну перемогу з рахунком 2:1.

Коментар про матч від Богдана Костика, головного тренера «Юності»:

«Для тренерського штабу команди цей спаринг був дуже інформативним. Нам вдалося переглянути в дії кількох потенційних новачків команди та й загалом задіяти у матчі усіх без винятку гравців, які є у нашій обоймі. Високий рівень суперника дозволив нам побачити наші слабкі сторони, тому цим спарингом я залишився задоволений».

У кожному з таймів Богдан Костик задіяв різних виконавців, а відтак ігрову практику у цьому поєдинку отримали усі без винятку гравці «Юності». Єдиний гол у складі львів’ян у цій зустрічі провів досвідчений Костянтин Деревльов.

Отримав шанс переглянути нових виконавців і Богдан Самардак. Мова, в першу чергу, про колишніх гравців клубу “Рочин” з Соснівки, котрий нещодавно припинив своє існування.

Свій наступний спаринг ФК “Малинськ” мав провести 24 березня проти професійного клубу – рівненського “Вереса”. Проте пізніше дату цієї гри за проханням Олега Шандрука перенесли на тиждень. Крім того, місце проведення даного спарингу наразі невідоме.

Загалом, ФК “Малинськ” з початку року провів 10 товариських матчів. У п’яти матчах клуб здобув перемоги, двічі зіграв унічию та тричі поступився, забито 20 голів, пропущено також 20. Щодо географії суперників, то п’ять разів ФК “Малинськ” зустрічався з представниками Хмельницької області, тричі – з командами Львівської області, по одному разу – з повпредами Вінниччини та Тернопільщини.

 Матеріал надано прес-службою

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews