Дитячий фестиваль з футболу, що проходить на Рівненщині, набув міжнародного статусу (Фото)

23.03.2019 10:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині 15 березня розпочався І етап ІІІ Міжнародного фестивалю з футболу #Я_Патріот" серед дітей 2007 р.н. 20 команд із різних куточків України.

ФК "Динамо" Львів, ФК "Карпати"Львів, ФК "Зоря" Хоростків, ДЮСШ Красилів, ДЮСШ Дубно, ФА "Олімпік" Київ, ФК "Атлетік" Одеса, ФК "Надія" Камянське Дніпровська обл, ФК "Верес" Рівне, ФК "Волинь" Луцьк, ФК Львів, ДЮСШ Тернопіль, ФК "Вікторія" Староконстянтинів, ДЮФК "Чемпіон" Тернопіль, ДЮФК "Вотранс" Луцьк, ФК "Галичина" Львів та команда із Литви - #Geležinis_vilkas будуть боротися за першість на футбольному майданчику з штучним покриттям #ЮНІОР.

Змагання проходять у п"ять етапів - для різних вікових категорій у період з 15 березня до 14 квітня. Кожного тижня змагатимуться різні команди - розпочали фестиваль спортсмени 2007р.н., а закриватимуть - наймолодші восьмирічні футболісти. Організатори плануюють зустріти в Смизі понад 100 команд з різних регіонів, адже на кожен етап вже зареєстровано понад 20, а вікової групи 2011р.н. - 30 команд-учасниць. Фестиваль проводиться на високому рівні - охорона громадського порядку, пожежної безпеки та надання якісної першої медичної допомоги забезпечено.

Протягом першого дня змагань відбувся 21 поєдинок. Ігри досить цікаві емоційні, адже тут зібралися найкращі команди регіонів. 16 березня о 13.00 відбудеться офіційне відкриття ІІІ Міжнародного дитячого фестивалю з футболу та продовження футбольної боротьби. Щиро запрошуємо усіх у Смизьку громаду - столицю дитячого футболу Рівненщини!!!

Організатори фестивалю - Дитячо-юнацький ФК "Єврошпон-Смига" та Смизька селищна об"єднана територіальна громада. Фінансову та інформаційну підтримку забезпечують Football Federation of UkraineАсоціація Аматорського футболу УкраїниРівненська обласна федерація футболу в рамках проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів». Генеральний спонсор проведення фестивалю та розвитку дитячо-юнацького футболу в Смизькій громаді - #ПрАТ_Єврошпон_Смига.

За матеріалами Смизької селищної об"єднаної територіальної громади.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews