Понад сотню пацієнтів оглянули у Рівненському діагностичному центрі столичні кардіологи

23.03.2019 16:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У п’ятницю, 22 березня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука працювала бригада спеціалістів Державної установи "Інститут серця МОЗ України". 
Київські спеціалісти оглянули та проконсультували 109 пацієнтів,  з яких 57 дітей (11 потребують оперативних втручань)  та 52 дорослих (17 потребують оперативних втручань). 

Співпраця діагностичного центру з ДУ «Інститут серця МОЗ України» триває з 2016 року. З того часу у Рівному діє філія «Інституту серця».  Тут постійно працюють виїзні бригади фахівців «Інституту серця». Для запису на прийом пацієнти можуть звертатись до кардіологів (дорослого, дитячого) діагностичного центру та Рівненської філії "Інституту серця".

null
Фото прес-служба

- За 2018 рік пацієнтами філії ДУ «Інститут серця МОЗ України» стали 488 дорослих і дітей. З них – 116 пацієнтів прооперовані в «Інституті серця». Загалом за п’ять років співпраці фахівці «Інституту серця» зробили 20 виїздів до Рівного, проконсультували 1954 пацієнти, зокрема 1004 дорослих та 950 дітей. В подальшому 420 пацієнтів (21,5%) були успішно прооперовані в ДУ “ Інститут серця МОЗ України”, - розповів головний лікар Рівненського діагностичного центру Роман Шустик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews