У Рівному відбудеться перегляд австралійської містичної драми «Пікнік біля Навислої скелі»

23.03.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У неділю, 17 лютого, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться перегляд австралійської містичної драми «Пікнік біля Навислої скелі» режисера Пітера Віра, що вийшла на екрани в далекому 1975 р. Стрічка була знята за мотивами однойменного роману Джоан Ліндсі (1967).

У фільмі розповідається про таємниче зникнення на Навислій скелі в штаті Вікторія трьох дівчат і їхньої вчительки математики. Загадкові події, що нібито відбулися в останній Валентинів день XIX століття, породили безліч припущень та інтерпретацій.

«Пікнік біля Висячої скелі» став першим австралійським фільмом, який мав гучний успіх за кордоном. Після його виходу фахівці заговорили про виникнення «австралійської нової хвилі».

 Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння Посольства Австралії в Україні та української кінодистрибуторської компанії «АртХауз Трафік».

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Вхід безкоштовний.

 

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews