Вчора на Рівненщині у Здолбунові був Олег Тягнибок

24.03.2019 12:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

До його приїзду перед здолбунівчанами виступав народний депутат від Рівного Олег Осуховський, розповідаючи про політичну ситуацію напередодні президентських перегонів.

null
Фото автора

Лідер «Свободи» Олег Тягнибок агітував, звісно, за єдиного кандидата від об’єднаних сил українських націоналістів Руслана Кошулинського, колишнього заступника спікера Верховної Ради.

Агітував з гумором, сказавши, що у цього кандидата не тільки темних конячок у шафі не знайдете, але й якихось негативних рис  у характері також. Адже це людина розумна й поміркована. Біографія ідеальна. Відстоявши на передовій Майдану, зразу ж пішов на передову в АТО, де відслужив півтора року. Добрий сім’янин, сповідує ті цінності, які сповідує кожен добропорядний українець, який є патріотом своєї Батьківщини. 

null
Фото автора

«А коли б ви тільки скуштували, які він паски пече!» – трохи розвеселив аудиторію лідер націоналістів, нагадавши, що перша освіта Кошулинського пов’язана з харчовою промисловістю.

Про програму єдиного кандидата від патріотів Олег Тягнибок не розповідав. На тому, що він ідеальний і найкращий мову й припинив, а перевів тему бесіди в інше русло. Говорив про те, що саме на часі, коли вибори вже через тиждень. Зокрема, після розтлумачення аудиторії, хто такий олігарх і в чому його небезпека, повів мову про критерії, за якими виборці визначаються з вибором кандидатів. Розвінчав критерії, на його думку, хибні.

Почав з того, хто такий олігарх.  А це, за словами лідера «Свободи», насправді людина без національності, бо його головний пріоритет в житті –  власне збагачення й опинившись на ключовій посаді, такий президент ніколи не стане дбати про свій народ, а тільки про те, які ще створити закони, щоб із цього народу побільше витиснути на власну користь.

Олігарх, або ж і той, хто олігархом керований, задля власної користі піде навіть на зраду свого народу. Хоча говорити гарні слова й розумні гасла всі олігархи навчилися й цим та ще шляхом підкупу на виборах підкуповують нерозбірливого в політиці, байдужого  або ж наївного виборця.

Ще один хибний критерій – це рейтинги кандидатів, які публікують у ЗМІ та про них говорять. Якщо ми ведемося на рейтинги й приймаємо рішення голосувати за кандидата «прохідного», тоді нас неминуче обмануть. Адже всі рейтинги так чи інакше купуються й їхні дані не завжди відповідають реальному стану речей.

Олег Тягнибок закликав здолбунівчан голосувати за свого кандидата, що живе так, як вони і цінності має такі, як народ. А таким, на його думку, є лише  Руслан Кошулинський.

Здолбунівчани задавали лідерові ВО «Свобода» чимало питань, на які він дав вичерпні відповіді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews