На Березнівщині в хату до жінки з трьома дітьми заліз злодій

24.03.2019 17:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

На Рівненщині до будинку 28-річної жінки, яка мешкає з трьома своїми дітьми через вікно заліз непроханий гість. Це виявився 18-річний односелець багатодітної матері із села Бронне Березнівського району. Зловмисник вимагав у селянки гроші і навіть вдарив жінку, пише Північ-інфо.

Як повідомляє ГУНП Рівненщини, парубок цілу ніч випивав у барі, а коли гроші закінчилися, пішов їх шукати. Юнак розбив вікно та проник до будинку, де мешкає багатодітна матір. Непроханого гостя господарка застала у коридорі. Він вдарив її та пішов нишпорити в речах. У шафі нападник знайшов… 80 гривень, які забрав.

На вулиці на зустріч зловмисник зустрівся із тестем потерпілої, якій приїхав рятувати невістку. Під час сутички з кишені парубка випав паспорт і той втік. Поліцейські менш ніж за годину розшукали хлопця біля лісу. Зараз він перебуває в ізоляторі, повідомляє ГУНП.

Джерело: http://piwnich.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews