Герой України Володимир Жемчугов зустрінеться зі студентами Рівненщини

27.03.2019 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Упродовж двох днів на Рівненщині триватимуть зустрічі місцевих студентів з Героєм України Володимиром Жемчуговим.

Сьогодні Герой України зустрінеться із студентами Національного університету «Острозька академія», а в четвер 28 березня – із студентами Рівненського державного гуманітарного університету.

28 березня о 10.00 відбудеться прес-конференція для ЗМІ за участю Героя України Володимира Жемчугова, його дружини Олени та державного секретаря МІП Артема Біденка (РДГУ, м.Рівне, вул. Пластова, 31, ауд. 411). Після цього, з 11.00 до 13.00 в актовій залі РДГУ триватиме зустріч зі студентами у форматі «відкритого мікрофону» із презентацією стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Нагадаємо, Володимир Жемчугов – людина-легенда, приклад патріотизму та самопожертви, взірець для мільйонів українців, насамперед, для молоді. Це український партизан, учасник російсько-української війни. У період з 28 грудня 2014 року по 24 вересня 2015 року він провів 30 спецоперацій зі знищення військових об'єктів ворога та особового складу окупаційних військ. Під час виконання чергового бойового завдання, при спробі захоплення противником підірвав себе, внаслідок чого втратив кисті обох рук і зір. З важкими пораненнями потрапив у полон.

У вересні 2016 року був звільнений з полону. 21 січня 2017 удостоєний звання Герой України.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews