Коли б не рятувальники, хата в Чудлі на Сарненщині згоріла б разом із кухнею та сараєм

27.03.2019 23:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру з Сарн та місцева пожежна команда врятували житловий будинок у селі Чудель по вул. Вишневій від повного знищення вогнем. Коли ж прибули, то становище було катастрофічне: вогнем охоплено дах та перекриття шлакоблочного житлового будинку обшитого дерев’яною вагонкою, критого метолочерепицею. Існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташовані дві господарчі будівлі.

Тож на гасіння пожежі негайно було подано три водяні стовпи. Працювати рятувальникам було важко, оскільки через сильне задимлення довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та одну автоцистерну місцевої пожежної команди с. Чудель, всього 12 рятувальників. 
Все було зроблено вогнеборцями для того, щоб о 9-й пожежу локалізувати, а через годину ліквідувати.

Внаслідок пожежі ніхто з мешканців не постраждав. Проте господарі зазнали чималих збитків. Вогнем пошкоджено 48 м. кв. перекриття по всій площі шлакоблочного житлового будинку обшитого дерев’яною вагонкою, розмірами 6х8м, критого метолочерепицею.

Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews