Новини футболу: на Рівненщині обласний турнір «Меморіал В.Шморгуна» отримав нового переможця

28.03.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Минулої суботи та неділі, 23 та 24 березня, на запасному полі стадіону “Авангард” відбулися заключні поєдинки відкритого обласного турніру “Меморіал Володимира Шморгуна”. Зважаючи на те, що даний турнір проігнорували ФК “Малинськ” та інші призери останнього Чемпіонату області, очікувалося, що змагання вперше виграє один з чотирьох представників Першої ліги – “Калина”, ФК “Садове”, ФК “АГАТ” чи “Коливань”.

У підсумку, усі чотири вищезгадані колективи пробилися до півфіналу, а вперше за всю історію проведення подібних змагань переможцем став ФК “Садове”, який у фінальній зустрічі по пенальті переміг клеванську “Коливань”.

null
ФК "Коливань". Фото - прес-служба

За день до цього, в півфіналі садівчани мінімально переграли земляків із “Калини”. Гол у ворота бугринців на 6-й хвилині зустрічі провів Віктор Каращенко, який ефектно вразив дальній верхній кут воріт бугринців. Далі на протязі першого тайму ФК “Садове” продовжував домінувати, натомість друга половина пройшла більше під знаком “Калини”. Відзначитися у складі останньої міг Дмитро Вознюк, проте Станіслав Горнік зумів зреагувати на його дальній удар під самісіньку поперечину.

На останній хвилині зустрічі другу жовту картку і, відповідно, червону отримав один із лідерів садівчан – Андрій Оксенюк, що, автоматично, зробило неможливим його участь у фіналі на наступний день.

А у першому півфінальному поєдинку ще один представник Гощанського району був надзвичайно близьким до підсумкової перемоги. Максим Гуда вивів ФК “АГАТ” вперед на 28-й хвилині, але вже на 30-й “Коливань” відігралася. Нічийний рахунок зберігся до закінчення поєдинку, після цього команди били пенальті. Гравці обох клубів пробили по сім ударів, кіпер гощанців Олексій Дем’янець зумів відбити три (!) з них, проте його партнери примудрилися чотири рази пробити невдало, двічі поціливши у бокову стійку. Так чином, до фіналу потрапили саме повпреди Рівненського району.

1/2 фіналу, 23 березня, субота,

“Коливань” (Клевань) – ФК “АГАТ” (Гоща) 1:1 пп 4:3 “Калина” (Бугрин) – ФК “Садове” 0:1

Фінальний поєдинок виявився напруженим, проте забитих голів не приніс. Щоправда, в одній з контратак гравець “Коливані” виявився близьким до успіху, проте садівчан підстрахувала поперечина.

Таким чином, доля головного трофею Меморіалу Володимира Шморгуна вирішувалася у серії одинадцятиметрових. Перший удар у виконанні гравця ФК “Садове” Олександра Дмитрука його колишній одноклубник Павло Котюк зумів парирувати. Подвиг візаві на другому ударі повторив і Станіслав Горнік. Далі футболісти, котрі пробивали “крапки”, вже не хибили. Вирішальним став останній удар у серії. Гравець “Коливані” пробив вище воріт і переможцем Меморіалу Шморгуна став ФК “Садове”!

Гра за 3 місце і фінал, 24 березня, неділя,

“Калина” (Бугрин) – ФК “АГАТ” (Гоща) 2:1 “Коливань” (Клевань) – ФК “Садове” 0:0 пп 3:4

Після завершення турніру також було визначено найкращих в індивідуальних номінаціях: кращий півзахисник Станіслав Гребень (ФК “Садове”), кращий голкіпер Станіслав Горнік (ФК “Садове”), кращий нападник Едуард Примоченко (“Коливань”), кращий захисник – Олександр Марченко (“Калина”), кращий гравець – Роман Левчук (“Коливань”).

Більше фото та відео - http://www.fcmalynsk.club/?p=1457

 

Джерело: прес-служба ФК "Малинськ"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews