У Дубровиці рятувальники провели навчання працівників освіти району

29.03.2019 07:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

28 березня в Дубровицькому центрі позашкільної освіти відбулося навчання з директорами загальноосвітніх закладів району, заступниками з господарської роботи, завідуючими дошкільними закладами.

Мета навчання полягала у підвищенні знань з питань електробезпеки, охорони праці, пожежної безпеки та медичної допомоги. На даному заході були присутні заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту Дубровицької РДА Чернюк О.А., начальник Дубровицького РЕМу Гришкевич В.В., лікар КЗ ОЗ «Дубровицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Демидова М.І., начальник чотирнадцятої державної пожежно-рятувальної частини Смолянець О.М..

Дані навчання проводяться з періодичністю 1 раз на 3 роки. Перед початком навчання всім присутнім були роздані тести із запитаннями, які стосуються електробезпеки, пожежної безпеки та охорони праці. Після тестування всі запрошені провели навчання по своєму напрямку. Після закінчення виступів, звучала велика кількість запитань, в тому числі значна маса цих запитань стосувалась пожежної безпеки. На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області